12 mar 2012, 10:24

Дежавю 

  Poesía » De amor
535 0 0

Усетих нещо,

с теб била съм и преди,

не в този си живот,

в минал - незабравим!

 

Усетих със сърце това -

как дишаме в едно

да - зная това!

 

Може  би и ти нещо разпозна,

човека в теб не, не  ме позна,

но Душата твоя - да!

 

Зная, да, зная това!

 

Благодаря!

© Вера Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??