14 jul 2009, 11:37

Декларативно 2 

  Poesía
607 0 2

                                    Ако влюбеността ми

                                    не премине в любов,

                                    няма да те отхвърля,

                                    няма да съм равнодушен,

                                    няма да те намразя.

                                    Ще те дишам като поезия

                                    и ако силите ми стигат,

                                    ще ти бъда опора.

© Фабер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??