4 ene 2008, 12:19

Деликатно 

  Poesía » De amor
789 0 19
Толкова мил, деликатен...
поглед не свалям, трептя...
ароматът ти - мек и приятен
очарова ме, цяла горя...

С устните плахо докосвам
твоите устни... трептят...
нежни са... как омагьосват...
заличават околния свят...

Гъсти ресници припърхвам -
пеперуди... по мъжко лице...
силни ръце ме обгръщат...
камбана е, вместо сърце...

Нежно със пръсти те галя
деликатно стаила страстта...
усещам как в теб се разгаря
любов... или май лудостта?...

Деликатно и нежно се вливат
телата ни топли и меки...
страстно във танц се извиват...
бродят неземни пътеки...

© Мила Нежна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??