16 dic 2010, 14:41

Делнична Коледа 

  Poesía » Otra
866 0 19

Теб обичах. И стихчета. И това е.
Дядо Мраз и Дядо Коледа се съобразяват.
Всяка година сменят чувала,
а на мен все това подаряват:

стихче голямо като света,
от света дори по-голямо.
Да имам, да имам да си чета,
теб докато те няма.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??