Защо грешки отровни отново създадох?
Стари дела от прах възродих и Демонът събудих,
себе си заблудих.
Отровата се стича по устните от лед,
като сладък черен мед.
Отворих стари, гноясали рани,
за да унищожа душата, страстта, плътта ни.
Исках любов, а получих измама.
Воняща яма с въпроси безкрай.
Душата ми агонизира, а аз я водя към края,
себе си лъжа, че Рай е това.
Демон открих в океана забулен.
Събудих го, за да се всели в него самият Сатана.
Себе си исках само да убедя,
че още не е късно да спра да кървя.
Черен Ангел с дяволска душа.
Дните ми пороби, вмириса моята съдба.
Животът ми прокуди и подари ми тъмнина.
Гласът ми задуши.
Не мога да крещя!
Спасение ли търся или опростена вина?
Тялото умира.
Отива си една душа.
Всичко погина, докоснато от твоята ръка.
Прокоба в змийска отрова -
оставяш само този вкус в моята уста.
Отиди си и ме остави на свобода!
Демон от Ада, моя мания!
© Димана Todos los derechos reservados