Ден и нощ
Как ухаят чудните простори.
Как росата весело искри.
Птиците политнаха нагоре,
слънцето огрява ги с лъчи.
Как луната бледно е изгряла.
Във небето греят рой звезди,
а водата, тихо затрептяла,
отразява влюбени мечти.
Ден и нощ са вечно разделени.
Ден и нощ сме двама аз и ти.
Ден и нощ, от вятъра пленени,
търсят се безцелно сред мъгли.
© Надя Todos los derechos reservados