7 jul 2021, 14:27

Ден на целувка 

  Poesía » De amor
271 0 0

Ден на целувка
 

Искам днес да ти разкажа
приказка написана
от двама,
бях много, много дни
сама
и радостта ми, някъде
останала.
Жената в мен дълго бе
мълчала, 
а младостта откъсна
някой друг, 
на пръсти се изнизва
лятото ми зряло...
Остана есента на прага
в припев за зрялата
любов -
Мога да обичам друг!
И там на прага,
отвори всички двери,
а душата ми 
трептеше в чудо,
очите на сърцето ми
запалиха - 
есента ми затанцува
лудо!
Целувам те в този стих
на залеза на лятото
написан,
Обичам те, в наричано
сбъдване
прегърнати в едно
орисване! 

Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??