1 jun 2014, 21:30

Ден на детето 

  Poesía
522 0 0

  Ден на детето

Ден на усмивки,

на положителни настроения,

на забавления,

ден на прегръдки,

изпълнен с детски милувки,

радости, песни,

емоции чудесни!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??