Jun 1, 2014, 9:30 PM

Ден на детето 

  Poetry
533 0 0

  Ден на детето

Ден на усмивки,

на положителни настроения,

на забавления,

ден на прегръдки,

изпълнен с детски милувки,

радости, песни,

емоции чудесни!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??