7 abr 2007, 22:52

Ден от рая 

  Poesía
565 0 0
1.Красива като ден от рая
идва твоята сълза.
Не знам какво да правя.
Как болката да изтърпя.

2.Но ето, пак от мене прошка искаш,
без да съжаляваш за това,
че сълзите мои пак ги плискаш
в черната тъма.

3.Ден от рая искам аз да бъда,
прашинка от твоята любов.
Но не за обич, а присъда,
да чуя нежният ти зов.

© Милена Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??