7.04.2007 г., 22:52 ч.

Ден от рая 

  Поезия
563 0 0
1.Красива като ден от рая
идва твоята сълза.
Не знам какво да правя.
Как болката да изтърпя.

2.Но ето, пак от мене прошка искаш,
без да съжаляваш за това,
че сълзите мои пак ги плискаш
в черната тъма.

3.Ден от рая искам аз да бъда,
прашинка от твоята любов.
Но не за обич, а присъда,
да чуя нежният ти зов.

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??