17 sept 2009, 15:33

Денят 

  Poesía
440 0 2

Денят напира, но личи,
че водят го мъглите -
поръсват пътя със сълзи,
блестящи сред тревите.
Денят напира... куп лъчи -
кървящи облаци в душата.
Залезли в нечии очи,
преди да заличат следата...
Денят напира да стопи
кошмарите на здрача,
в които няма "аз и ти"
но аз за тебе плача...

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??