20 sept 2017, 21:10

Денят 

  Poesía » Otra
592 0 5

Изгубваме себе си

в този живот.

Раздират ни страсти,

беди и неволи.

Откриваме в своята

болка деня.

А той е изискан, богат

и вълшебен.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??