18 may 2024, 11:52

Денят е като раковина 

  Poesía
150 1 4

Денят е като раковина,

в която ще открия пясък

и слънце, и море, и диня,

любов в щастлив и летен блясък.

 

Във всички влюбени копнежи,

ухае нежност разцъфтяла

и път към бъдното бележи

в усмихната и окрилена цялост.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??