8 ene 2007, 15:24

Денят в който Ти си станал Човек 

  Poesía
751 0 2
Денят, в който пророниш първата сълза,
денят, в който погледнеш всичкос други, по-чисти очи,
денят, в който разбереш, че на света
не всичко е радост и любов,
тогава ти ще станеш човек!

Денят, в който чуеш молбата,
дори когато не е изричана на глас,
денят, в който почустваш болката,
без на показ да е тя,
денят, в който подадеш ръка на най-големият си враг,
тогава ще станеш човек!

Денят, в който усмихнеш се на страданието,
денят, в който признаеш грешките си,
денят, в който поемеш правилната посока
и вече не се луташ отчаян,
това ще бъде денят, в който Ти си станал Човек!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??