Десет години са много
за частица загубен живот.
Десет години са много
за една разрушена съдба.
Когато създаваш живот,
а после рушиш го отново.
Десет години са малко за мен,
за да кажа, че нещо аз съм създала.
Десет години са малко за мен,
за да започна аз от начало.
Една нула след толкова дни,
една нула за едно ново начало,
е нещо по добро от това,
да тъпчеш на място като заспало!
© Антоанета Лазова Todos los derechos reservados