Време се мина -
година почти,
а твоите очи
си остават единствени.
Все към теб поглеждам,
жадуващ любов
и изпълнен със светъл зов
към теб се навеждам.
Чувствайки устните ти нежни,
за мен розов е светът -
щом до мен си сега,
добрите дни са неизбежни.
Желая аз сега едно
за бъдещето мое,
то да бъде твое -
да сме вечно заедно.
© Иван Батев Todos los derechos reservados