28.10.2009 г., 2:29 ч.

Десет месеца по-късно 

  Поезия » Любовна
920 0 2

Време се мина -

година почти,

а твоите очи

си остават единствени.

 

Все към теб поглеждам,

жадуващ любов

и изпълнен със светъл зов

към теб се навеждам.

 

Чувствайки устните ти нежни,

за мен розов е светът -

щом до мен си сега,

добрите дни са неизбежни.

 

Желая аз сега едно

за бъдещето мое,

то да бъде твое -

да сме вечно заедно.

© Иван Батев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??