От приказки излязла е тя,
с грешно тяло в нощта.
С нежност стъпва по земята
и пали мъжките сърца.
Грях с име на жена.
Дива.
Естествена.
Секси.
Игрива.
Тя има две светли пленяващи очи,
черни палави коси.
А усмивката ù гори.
Това божие творение,
завладяващо деня и нощта,
се казва ДесиСлава и живее на света.
© Надя Донкова Todos los derechos reservados