12.08.2011 г., 19:06 ч.

ДесиСлава 

  Поезия
522 0 1

От приказки излязла е тя,

с грешно тяло в нощта.

С нежност стъпва по земята

и пали мъжките сърца.

 

Грях с име на жена.

Дива.

Естествена.

Секси.

Игрива.

Тя има две светли пленяващи очи,

черни палави коси.

А усмивката ù гори.

 

Това божие творение,

завладяващо  деня и нощта,

се казва ДесиСлава и живее на света.

 

 

© Надя Донкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??