22 ene 2019, 18:04

Дете 

  Poesía » Otra
344 0 1

Търся лицето ти

С малките бръчки

Изморените очи

отруден  поглед

Отдавна детето е

избягало от лицето ти

от моето също

Намирам дете

само когато се вгледам

в теб когато те видя и се

отразя в очите ти

© П. Б. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??