16 ene 2010, 21:03

Дете 

  Poesía » Otra
377 0 0

Дете усмихва се насреща,
плод на една любов гореща,
ту усмихва се, ту плаче,
иска да е другояче.

Детето прави ни щастливи,
дава смисъл в сивия живот.
С неговите закачки игриви,
огрява като слънце небосвод.

Игра за него е светът,
през детските очи различен е светът.
Няма тревоги и несгоди,
лесно е във техния вълшебен свят с палати.

© Ивайло Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??