Дете и хвърчило (песен)
Яростно коня на живота си яхнал и с всичка сила ти напред летиш!
И препятствие да срещнеш го прескачаш и пак намигаш на живота!
И при бурите за мен избавление има!
Ти спускаш от душата си към мен спасително въже! Аз оплитам мечтите си
около него и се качвам нагоре към теб!
Пр:
Светът е в крайчеца на устните ти!
Ти точно едно невинно дете с хвърчило си за мен!
Когато съм в ръцете ти, летя!
Всяко твое движение определя моята посока!
Но стига да съм в ръцете ти, летя!
Колко странно - уж ти отдолу ме държиш, а аз те виждам как все над мен летиш!
Птица ли си...? Бог ли си ти...? Или просто си най-свободната безкрайност?!
Пр:2
Светът е в крайчеца на устните ти!
Ти точно едно невинно дете с хвърчило си за мен!
Когато съм в ръцете ти, летя!
Всяко твое движение определя моята посока!
Но стига да съм в ръцете ти, летя!
Гледам двете светещи луни в сладкото ти лице! Гледам двете нощи над тях и аз летя!
Ти така ме хвана, не можеш да ме изпуснеш!
Аз съм твоето хвърчило, птицо моя......!!!!!
© Лора Todos los derechos reservados