22 feb 2016, 17:33

Детето 

  Poesía
289 0 1

                                                                             детето в тебе
                                                                                  за ръка

                                                                                държѝ те

 

                                                                                и вòди те
                                                                   към своята безгрижност

 

                                                                              усмихва те
                                                                             разсмива те
                                                                                 дивѝ те

 

                                                                            и те спасява
                                                                 от сетивна неподвижност

 

                                                  .........................................................................

 

                                                                      а щом детето в теб
                                                                                     и
                                                                             вдетенѝ те

 

                                                                               усещаш
                                                                    как щастливи са ти
                                                                                 дните

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Въпросът е как да го запазим това дете? А пък финалът ти е двусмислен, но всеки може да си избере как да го разбира, нали?
Propuestas
: ??:??