детето в тебе
за ръка
държѝ те
и вòди те
към своята безгрижност
усмихва те
разсмива те
дивѝ те
и те спасява
от сетивна неподвижност
.........................................................................
а щом детето в теб
и
вдетенѝ те
усещаш
как щастливи са ти
дните
© Стоян Минев Всички права запазени