Детето в мен непрестанно умира -
от гняв, от укор или във борба.
Мечтае изгреви, пепел намира
и вечно мечтае за свобода...
И все се чуди дали ще порасне
с нестихваща обич и вечна жажда,
дали се разплаче или се прехласне -
детето в мен непрестанно се ражда!
© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados