2.06.2019 г., 1:25 ч.

Детето в мен 

  Поезия » Друга
458 0 0

Детето в мен непрестанно умира -

от гняв, от укор или във борба.

Мечтае изгреви, пепел намира

и вечно мечтае за свобода...

 

И все се чуди дали ще порасне

с нестихваща обич и вечна жажда,

дали се разплаче или се  прехласне -

детето в мен непрестанно се ражда!

 

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??