6 oct 2007, 22:26

Детска орис 

  Poesía
482 0 4

                                                                              (посветено на всички страдащи деца, с много обич)

          Умора
          от дните и нощите пусти.
          Умора
          от другите, грубите гости.
          Опора
          единствено в малките протегнати пръсти.
          Опора
          в детенцето с най-тъжно усмихнати устни.
   
     Кого срещаш, влизайки безмълвно вкъщи? -
     детето с очите най-синьо могъщи!...

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??