5 dic 2009, 21:16

Детство 

  Poesía
386 0 1

Как искам, искайки да мога

да полетя в студеното небе,

зелени мигли да притворя

и без да мога да говоря,

да се превърна в дете.

 

Да видя пак отблясъците слънчеви,

с пъстра рокличка на бели точки,

с одрани колене измъчени

и с най-напред гърди изпъчени,

в парка да прескачам плочки...

© Таня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??