4 nov 2016, 13:50

Детство мое свободно. 

  Poesía » Otra
846 2 0

Продай ми малко свобода,
искам да си купя аз от теб,
да съм щастлива и игрива,
без проблеми като теб.

Дай ми малък къс от теб,
да бягам аз в безкрая,
свободно да живея
и без мяра да се смея.

Как искам вечерта да дойде,
сладко през глава да се завия,
да сънувам как тичам из тревата
погалена от цветовете на цветята.

Тази свобода как искам да я купя.
От детството по-красиво няма,
няма да бъде моя зная,
няма как да си я купя,
но тя ще остане само спомен,
нежен, игрив и спокоен.

© Едмона Нейчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??