Nov 4, 2016, 1:50 PM

Детство мое свободно. 

  Poetry » Other
839 2 0

Продай ми малко свобода,
искам да си купя аз от теб,
да съм щастлива и игрива,
без проблеми като теб.

Дай ми малък къс от теб,
да бягам аз в безкрая,
свободно да живея
и без мяра да се смея.

Как искам вечерта да дойде,
сладко през глава да се завия,
да сънувам как тичам из тревата
погалена от цветовете на цветята.

Тази свобода как искам да я купя.
От детството по-красиво няма,
няма да бъде моя зная,
няма как да си я купя,
но тя ще остане само спомен,
нежен, игрив и спокоен.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??