7 jun 2009, 21:36

* * * 

  Poesía
881 0 17

Страх ме е, че ще изчезнеш

като сън на разсъмване.

Имам нужда от теб,

не помисляй за тръгване.

Искай ме с вечната сила на огъня,

не позволявай, моля те, да те моля.

Изкушавай ме, милвай ме,

чакай ме в тъмното.

Разгадай ме, откривай ме,

извади ме от дъното...

Пий от душата ми жадно и истински...

Всичко вземи ми, но моля те, искай ме.

Давам ти цялата обич в съцето си,

давам ти утрото, давам ти себе си...

Но ме е страх. Ще изчезнеш

като сън на разсъмване,

а не мога без теб.

Прегърни ме...

Не тръгвай...

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??