Страх ме е, че ще изчезнеш
като сън на разсъмване.
Имам нужда от теб,
не помисляй за тръгване.
Искай ме с вечната сила на огъня,
не позволявай, моля те, да те моля.
Изкушавай ме, милвай ме,
чакай ме в тъмното.
Разгадай ме, откривай ме,
извади ме от дъното...
Пий от душата ми жадно и истински...
Всичко вземи ми, но моля те, искай ме.
Давам ти цялата обич в съцето си,
давам ти утрото, давам ти себе си...
Но ме е страх. Ще изчезнеш
като сън на разсъмване,
а не мога без теб.
Прегърни ме...
Не тръгвай...
© Ева Корназова All rights reserved.