3 mar 2008, 0:18

Диалогът на Душата 

  Poesía » Otra
871 0 1
Ето това е болката, която ще изпиташ.
Tова са страданията, които ще те преследват.
Това е мизерията, в която ще живееш.
Тук са сълзите, които ще изплачеш.
Това е любовта, която ще изпиташ.
Там са хората, които ще загубиш.
- Няма ли щастие?
- Искасш ли да живееш ?
Душата наведе смирено глава и каза "да".

© Борислав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??