В карантина сме сега!
Май е доста трудно по света!
Превишила нещо съм с храната –
трябва лепка на устата!
Колко гладна съм сега!
Слабост има в моята нога!
Мисълта ми е в храната!
Ах, да дойде тази дата!
На диета съм сега
и това не е шега!
Твърдо съм решила -
смъквам що съм завишила!
Ала празник е сега!
Вкусен аромат се носи у дома!
Като котка се увъртам,
под капака аз надзъртам!
Как облизвам се сега,
в погледът ми има и тъга!
Че салатки ще си ям,
за да е ефектът по-голям!
За какво си мисля аз сега,
по-различно от кое да си яда!
Сватба имам аз след месец-два
и това ми дава сила и крила!
Как изглеждам аз сега!
Малко с наедряла съм снага,
ала бъдещето мен ме стимулира-
зная всичко ще се регулира!
17.04.2020г
Гр.Варна
© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados