18.04.2020 г., 14:14 ч.

Диета по време на карантина 

  Поезия » Хумористична
904 0 3

В карантина сме сега!

Май е доста трудно по света!

Превишила нещо съм с храната –

трябва лепка на устата!

 

Колко гладна съм сега!

Слабост има в моята нога!

Мисълта ми е в храната!

Ах, да дойде тази дата!

 

На диета съм сега

и това не е шега!

Твърдо съм решила -

смъквам що съм завишила!

 

Ала празник е сега!

Вкусен аромат се носи у дома!

Като котка се увъртам,

под капака аз надзъртам!

 

Как облизвам се сега,

в погледът ми има и тъга!

Че салатки ще си ям,

за да е ефектът по-голям!

 

За какво си мисля аз сега,

по-различно от кое да си яда!

Сватба имам аз след месец-два

и това ми дава сила и крила!

 

Как изглеждам аз сега!

Малко с наедряла съм снага,

ала бъдещето мен ме стимулира-

зная всичко ще се регулира!

 

17.04.2020г

Гр.Варна

© Кремена Арменчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??