2 jul 2014, 19:59

Дихание 

  Poesía
317 0 1

Израсла съм сред стърготините,
на дърводелските машини.
И спала съм сред летвите
и дядовите песни зиме.

Израсла съм сред падащи завеси
и пукнати глави от керемиди.
Сред котки, хора и дървета,
сред падащи звезди и видии.

Израсла съм сред черги и постели,
до буркана пълен с вино отлежало.
И спомням си едни ръце в рани,
едно сърце в стърготини оживяло.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??