18 may 2007, 17:11

Дихание 

  Poesía
827 0 5
Преминавам бързо през живота
ден след ден,
в бяг безкраен,
безсмислен и студен.
Но улавям всеки миг
от твоето дихание,
грабя частица по частица
въздуха около теб,
за да имаш и ти безкрай,
без граници,
без предел,
нужда от мен.
Забравям, че съм плътска,
остава само дух.
Знам, че ме обичаш,
а ти -
че утре пак ще бъда тук.

© Нати Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??