11 sept 2009, 16:57

Дилема 

  Poesía » De amor
640 0 4

Объркана, във мисли се препъвам,

от колебания не мога да заспя,

как смело вчера с тебе се сбогувах

и колко слаба съм сама да продължа.

 

И моля се на Бог да ми помогне,

най-правилния път да избера,

не искам повече любов греховна.

Любов ли е, когато не греша?

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??