11 ene 2011, 20:08

Дилема 

  Poesía » De amor
341 0 0

Любов, привличане, утеха -

не успях да разгадая!

Дали ще намеря успеха,

или само така си мечтая?

 

Раздвоена, неразбрана, сама -

чувствам или се заблуждавам?

В живота си съм с двама,

а не искам да ги наранявам!

 

Скръб, тъга, вина -

това в душата ми витае.

Не вярвах, че ще постъпя така,

а сърцето ми от болка ридае.

 

Не издържам, а какво да направя,

даже няма кой да ми помогне.

Кого да избера и кой да оставя,

ще може ли раздялата да превъзмогне?

 

Кой може да ми отговори?

Някой може да не разбере.

Но никой не може да оспори,

че понякога сърцето се дели на две!

© Русалина Евтимова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??