21 mar 2017, 17:45

Дим от топлина 

  Poesía » De amor
217 1 0

Ако можех с музика да те облека
да ти подаря букет мои стихове.
Ако можех любима да те нарека,
това щяха да са красиви мигове.

 

Ако цигарите бяха твоят нежен зов
щяхме да пушим със затворени очи.
Вдишваме обич, а издишваме любов,
а в стаята ни – дим от топлина и мечти.

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

2017

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??