Mar 21, 2017, 5:45 PM

Дим от топлина 

  Poetry » Love
211 1 0

Ако можех с музика да те облека
да ти подаря букет мои стихове.
Ако можех любима да те нарека,
това щяха да са красиви мигове.

 

Ако цигарите бяха твоят нежен зов
щяхме да пушим със затворени очи.
Вдишваме обич, а издишваме любов,
а в стаята ни – дим от топлина и мечти.

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??