24 mar 2008, 14:45

Дива от любов... 

  Poesía » De amor
776 0 6

Безумна съм, защото те обичам.
И дива от любов се инатя. И все към тебе,
и все към тебе тичам наяве и насън - шеметно летя.
Летя от обич, летя от щастие, от всякакви емоции летя.
Безспирна съм, защото те обичам

и вихрено танцувам с любовта.

В сладката си лудост се потапям и нежно,

тайнствено шептя: ''Свободна съм, защото те обичам

и жадно пия аз от тази свобода.''
Небето и земята - искам всичко.
''Обичам те'' - това е най-важно на света!

© Галка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??