23 ene 2009, 8:04

Дива страст 

  Poesía » De amor
923 0 0
"Дива Страст"

Ти и аз в тази дива страст
губим мислите и времето във нас.
Аз и ти много отпреди
искаме телата си в огъня да изгорим.

Tи до мен тихо падаш в плен,
свойте желания искаш да намериш в мен.
Този плен е страхотен плен,
мога и ще давам всичко аз от мен.

© Димитър Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??