16 may 2008, 6:25  

Отивам си, преди да съм дошла 

  Poesía » De amor
909 0 18

Завоите ми удължиха пътя
и късно стигнах твоята врата.
Аз не посмях през прага да пристъпя,
ти не посмя да подадеш ръка...

Разбрах, незрели чувства ни люлеят.
(Или пък просто много закъснях?)
Отивам си, за да те изживея –
като несторен грях.
 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??