16 мая 2008 г., 06:25  

Отивам си, преди да съм дошла 

  Поэзия » Любовная
910 0 18

Завоите ми удължиха пътя
и късно стигнах твоята врата.
Аз не посмях през прага да пристъпя,
ти не посмя да подадеш ръка...

Разбрах, незрели чувства ни люлеят.
(Или пък просто много закъснях?)
Отивам си, за да те изживея –
като несторен грях.
 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??