16.05.2008 г., 6:25 ч.  

Отивам си, преди да съм дошла 

  Поезия » Любовна
905 0 18

Завоите ми удължиха пътя
и късно стигнах твоята врата.
Аз не посмях през прага да пристъпя,
ти не посмя да подадеш ръка...

Разбрах, незрели чувства ни люлеят.
(Или пък просто много закъснях?)
Отивам си, за да те изживея –
като несторен грях.
 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??