6 dic 2006, 0:59

днес 

  Poesía
760 0 2
и този ден е капка
върху остригана до голо мисъл
в забавения ми метаболизъм
ниската температура
и до писък
не го мога
само стон
от живата в мен
за живата в мен -
до колабиране ми липсваш
и всяка капка ден се мъчи да
ме умъртви
в точка на докосване
ти
липсваш.

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??