20 jul 2008, 16:04

днес 

  Poesía
680 0 8
Днес светът се събуди красив,
без спомен от грозното вчера,
сякаш забравил да е фалшив,
сякаш  не е бил лицемерен.

Танцуваха глухарчета в небето,
душата ми криле разпери
и полетя към пеещото лято.
Сякаш е нямало вчера.

Не, не минах под дъгата!
Не намерих вълшебник - не!
Не чух мелодия непозната!
Просто... той си дойде!

© Лили Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??