6 mar 2009, 8:32

Днес аз ти подарявам... 

  Poesía » Otra
1145 0 30

 

                                         На мама

 

 

През време и пространство -

по-млада и от мен -

със обич всеотдайна

ти влизаш в моя ден.

 

До мен си неотлъчно

и бдиш над моя свят

с очи - два чудни лъча,

с усмивка - грейнал цвят.

 

Небето се отваря -

ти пак си полъх тих...

Днес аз ти подарявам

най-нежния си стих.

 

 

                                                                                        

                                         МУЗИКА >>>

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??